Avís Legal

Home >> Avís Legal

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

1) Informació General y Dades Identificatives:

En compliment del deure d'informació de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació es facilita la següent informació:

Sota el nom BABY FOTO BARCELONA es troba la persona titular d'aquesta pàgina web, que és Eileen Michaud Fernández, amb la seva pròpia personalitat jurídica i objecte social i amb domicili social al Avda. de la Indústria nº11 - 08960 - Sant Just Desvern . El correu electrònic de contacte és eileen@babyfotobarcelona.es

2) Us de la pàgina web:

És "Usuari" tota persona que accedeixi, navegui o utilitzi la present pàgina web. Aquest lloc web ha estat dissenyat i té com a única finalitat oferir informació general sobre els serveis que BABY FOTO BARCELONA presta i oferta al mercat, així com difondre informació relacionada amb les diferents àrees d'activitat que puguin ser d'interès per als nostres clients. BABY FOTO BARCELONA es reserva el dret d'alterar en qualsevol moment i sense previ avís el disseny, presentació i / o configuració de la pàgina web, així com d'alguns o tots els seus continguts, i de modificar les condicions generals d'ús. BABY FOTO BARCELONA no es responsabilitza dels continguts o opinions de terceres persones que puguin publicar-se en la pàgina web, ni de la informació continguda en pàgines web a les que es pugui accedir a través d'enllaços aparèixer a la pàgina, ni de l'ús que els usuaris donin als materials posats a disposició del públic a través de la pàgina.

3) Protecció de dades de caràcter personal:

En compliment del que disposa Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens pogués facilitar durant la navegació per la pàgina (mitjançant formularis de contacte o quan realitzi seva consulta, comentari o sol·licitud a través del correu electrònic habilitat a la mateixa), seran incorporades als fitxers titularitat de BABY FOTO BARCELONA, que estan registrats a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. El tractament de dades tindrà com a única finalitat la d'atendre la seva sol·licitud. Les seves dades personals seran objecte de tractament per part del personal de la Companyia que així ho requereixi en funció del seu lloc de treball, podent-se comunicar a la resta d'empreses del Grup quan això sigui necessari per prestar-li el servei sol·licitat. Així mateix, ens autoritza a comunicar les seves dades personals a tercers que siguin subcontractats per al desenvolupament de funcions relacionades amb el servei contractat. Les societats de BABY FOTO BARCELONA es comprometen a complir la seva obligació de confidencialitat i secret respecte a les dades de caràcter personal que tracten i adoptar les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l'estat de la tecnologia. L'Usuari respondrà per la seva part, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades.

4) Exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició:

L'Usuari podrà exercitar en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades enviant una sol·licitud per escrit a BABY FOTO BARCELONA, amb domicili social al Avda. de la Indústria nº11 - 08960 - Sant Just Desvern, a l'adreça de correu electrònic eileen@babyfotobarcelona.es o trucant al número de telèfon 671.690.109.

5) Propietat intel·lectual i industrial:

BABY FOTO BARCELONA és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial que puguin recaure sobre aquesta pàgina web i sobre els seus elements, el que inclou, a títol merament enunciatiu, els noms comercials, marques i logotips, estructura i disseny de la pàgina, textos i imatges, so, àudio, vídeo, etc. El titular es reserva tots els drets, pel que queda expressament prohibit qualsevol acte de reproducció, distribució, transformació i comunicació pública de la totalitat o part dels continguts i elements de la pàgina amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense comptar amb la prèvia autorització del titular. L'Usuari de la pàgina web es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat de les societats de BABY FOTO BARCELONA. Els Usuaris poden visualitzar els elements de la pàgina web, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic, sempre que es faci, única i exclusivament, per a ús personal i privat.